Události

Hygiena v gastronomii

Vhodné pro
Zaměstnance Majitele a jednatele
UPOZORNĚNÍ: AKCE JE ZRUŠENA.

Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.

Program

  • Osobní, provozní hygiena ve stravovacím provozu
  • Problematika alimentárních onemocnění
  • Stížnosti a jak je řešit
  • Problematika HACCP
  • Konkrétní příklady z praxe
  • Diskuse

Podmínky účasti: 
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 12301024. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Středa 30. 10. 2024
09:30 - 12:30
Přidat do kalendáře
Místo Zasedací místnost ObHK Strakonice, 1. patro
Palackého náměstí 106, Strakonice
Cena Pro členy Jhk:
600 Kč (cena včetně DPH)

Pro ostatní:
900 Kč (cena včetně DPH)

Kapacita *
Garant akce
Ratajová Blanka
ratajova@jhk.cz
+420724613943
Sdílet
Zpět