Hygienické minimum a systém HACCP v kostce
Vhodné pro
Majitele a jednatele
Management
Školy a poradce
Pracovníky v turismu
Začínající podnikatelé
Cílem semináře je připomenout, doplnit, či zopakovat co vše by měli pracovníci ve stravovacím provozu vědět a dodržovat. Seminář je vhodný jak pro nové (začínající), tak pro ostřílené pracovníky z provozu.
Program
PROGRAM- nová legislativa v gastronomii
- problematika alimentárních onemocnění
- osobní, provozní hygiena
- analýza rizik, analýza provozu
- systém HACCP, vedení evidence
- problematika výroby - hotové pokrmy, chlazené pokrmy
- nové postupy v gastronomii
- konkrétní příklady z hygienické praxe
Podmínky účasti:
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka. Faktura bude vystavena po přihlášení.
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Datum a čas |
Středa 19. 03. 2025 09:30 - 11:30 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Budova Městského úřadu, zasedací místnost 3. patro Kaplická 439, Český Krumlov |
Cena |
Pro členy Jhk: 770 Kč (včetně DPH) Pro ostatní: 1101 Kč (včetně DPH) |
Kapacita | Volno (Zbývá 7 míst) |
Garant akce |
![]() |
Přihláška na akci | |
Sdílet |
Přihláška na akci
Volno (Zbývá 7 míst)