Události

Hygienické minimum a systém HACCP v kostce

Vhodné pro
Majitele a jednatele Management Školy a poradce Pracovníky v turismu Začínající podnikatelé
Cílem semináře je připomenout, doplnit, či zopakovat co vše by měli pracovníci ve stravovacím provozu vědět a dodržovat. Seminář je vhodný jak pro nové (začínající), tak pro ostřílené pracovníky z provozu.
 

Program

PROGRAM
  •  nová legislativa v gastronomii
  •  problematika alimentárních onemocnění
  •  osobní, provozní hygiena
  •  analýza rizik, analýza provozu
  •  systém HACCP, vedení evidence
  •  problematika výroby - hotové pokrmy, chlazené pokrmy
  •  nové postupy v gastronomii
  •  konkrétní příklady z hygienické praxe
 

Podmínky účasti:
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka. Faktura bude vystavena po přihlášení.

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Středa 19. 03. 2025
09:30 - 11:30
Přidat do kalendáře
Místo Budova Městského úřadu, zasedací místnost 3. patro
Kaplická 439, Český Krumlov
Cena Pro členy Jhk:
770 Kč (včetně DPH)

Pro ostatní:
1101 Kč (včetně DPH)

Kapacita Volno (Zbývá 7 míst)
Garant akce
Musilová Kateřina
musilova@jhk.cz
+420608572251
Přihláška na akci
Sdílet

Přihláška na akci

Volno (Zbývá 7 míst)

770 Kč (včetně DPH)
Údaje organizace:
(Klikněte vyhledat)
(Pole se vyplňuje automaticky)
Osobní údaje:

Políčka označená* jsou povinná.
Zpět